Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript!
Ucz się szybciej
Testy
Fiszki
Notatki
Zaloguj
Ustawienia
Nauka
Wstępny
Wyświetlane są wszystkie pytania.
Pytanie 193
jest to spowodowane
zawartością wody
rodzajem białka
Pytanie 194
mięso posiada pełnowartościowego białka
60%
70%
76%
80%
Pytanie 195
mięso bez kości i z kością to rodzaje mięsa:
białego
czerwonego
Pytanie 196
dziczyzna to mięso
z upolowanych zwierząt
z dzika
z dzika z siłowni
Pytanie 197
mięso osła to
nie ma odpowiednika
osłona
Pytanie 198
UV-VIS wykorzystuje absorpcję w zakresie
światła widzialnego
mikrofal
fal radiowych
ultrafioletu
Pytanie 199
interferometria opiera się na różnicy ;
odbicia światła
stopnia krystaliczności
współczynników załamania światła
Pytanie 200
wełna posiada:
dobre właściwości izolacyjne, dlatego stosowana jest głównie w zimie
słabe właściwości izolacyjne, dlatego stowosowana jest głównie w lecie
Następne pytania
Pozostało stron: 4
Wykryliśmy, że blokujesz reklamy na naszej stronie.
Aby dokończyć naukę i uzyskać dostęp do podsumowania odblokuj wyświetlanie reklam lub skubskrybuj plan Memorizer+