Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript!
Ucz się szybciej
Testy
Fiszki
Notatki
Zaloguj
Ustawienia
Nauka
FOOD - dodatkowe - Insight upper-intermediate, unit 8
Wyświetlane są wszystkie pytania.
Pytanie 49
Konserwanty sprawiają, że jedzenie jest bezpieczniejsze bo powstrzymują rozwój bakterii i inne chemiczne zmiany
Pytanie 50
kosztować kuchni lokalnej
Pytanie 51
poszerzać horyzonty
Pytanie 52
szeroki wachlarz, gama
Pytanie 53
dżem , marmolada, konfitura, marynata
Pytanie 54
przetwory
Pytanie 55
konserwant
Pytanie 56
zakonserwowany w occie
Następne pytania
Pozostało stron: 4
Wykryliśmy, że blokujesz reklamy na naszej stronie.
Aby dokończyć naukę i uzyskać dostęp do podsumowania odblokuj wyświetlanie reklam lub skubskrybuj plan Memorizer+